Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв е нормалния разход на 2.5 TD?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хаха смеясе тук за жалост в бг няма маистори това е доказано и сега се уверих пак неколко кратно от ходене по скъпи сервизи и маистори(специалисти) а във сервизите на БО6 ми вну6аваха 4е4 трябва даси купя електроната пло4ка на помпата или цялата помпа смях така4е историята е следната каксе оправи..днес смених дузата със електроният дат4ик и пак несе оправи ни6то 4е вси4ки сервизи дето влизах ми казваха 4е е от не я но пак не бяха прави.при пътуването днес след като колата несе оправи на път за вкъ6ти светна лампата за нафта и и след няколко км и инат да не зареждам нафта колата изгасна за нафта и така аз със една туби4ка и в наи близката бензиностнция на Петрол взех си 10л нафта сипвам паля и дотук със вси4ки проблеми наистина колата спря да прави горе посо4ените проблеми така4е цялата разходка по нервната ми система и по моя джоб бе6е при4инена от ло6а нафта това е.ПС А НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОД ЗА СЕРВИЗИТЕ НИ БЕЗ ДА УТО4НЯВАМ ИМЕНА НА СЕРВИЗИТЕ НЕКА В СИ4КИ СИ ВЗЕМАТ ПОУКА ЗА ТОВА БЯХ НА КОСЪМ ДА СИ КУПУВАМ ГНП А КАКТО ЗНАЕТЕ ЦЕНАТА МУ Е ДОСТА СОЛЕНА ТА АМАН ОТ СЕРВИЗИ АМАН ТЕ МОГАТ ДА РАЗВАЛЯТ ЗДРАВЕТО НА 4ОВЕК

Comment

ебаси развръзката
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

несе смеи описвам развръзката и състоянието на сервизите в бг маи доста е пла4евно нали :wazuup: :wazuup: :wazuup:

Comment

155

еееее, и от датчика на дюзата беше,,признай си откачи му кабеля сега да видиш как е
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

аааааааа не отварям капака ве4е страх ме е да неизлезе не6то друго ве4е имам уплах от маистори сега работи ок нема грижи ком не от4ита никакви гре6ки

Comment

155

ами нали е бил в авариен режим,не може веднага да литне-то лаптоп да рестартираш-чакаш 5 минути,па тук за какво говорим
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

тия дни 6тея засе4а какъв разход 6те ми даде и после 6те видим дали 6те я оставям или отива на пазара ина4и върви доста добре искам да видя като сменя и други ден филтарадали 6те е о6те по добре а ако ми препоръ4а някои някоя добра и ефекасна добавка за горивото 6те е ок

Comment

Working...
                X